1. dag: Fur og Mors
Efter opsamling går turen nordpå gennem Fjends og Salling til Fur. Vi sejler fra Branden, og efter ankomst til Fur går turen til den vestlige del af øen, hvor vi skal spise frokost på Fur Bryghus, som er indrettet i et nedlagt molerværk. Et spændende sted med mulighed for at spadserer en tur ud til de høje molerklinter på nordkysten. Efter frokosten kører vi en lille rundtur og nyder den storslåede natur, inden vi forlader øen og kører til middag og overnatning på Sallingsund Færgekro lidt udenfor Nykøbing Mors. Vi får begge aftener serveret 2-retters menu. Kroen er smukt beliggende med udsigt over fjorden.

2. dag: Mors og Thy
På vores udflugt i dag skal vi besøge den nordlige del af Mors og Thy. Vi kommer bl.a. forbi Skarrehage Molerværk, inden vi tager med færgen over Feggesund til Thy. Her skal vi på rundtur i naturområdet Vejlerne. Vejlerne er oprindeligt fjordarme, som nu er omdannet til feskvandsområder, og som udgør et af Europas største og mest betydningsfulde fuglereservater. Vi gør holdt ved naturcentret på Bygholm Vejle. Her er der en udstilling og et fugleskjul, hvorfra man med kikkert kan få et indtryk af de mange fugle, der holder til i området. Herfra gennem Øsløs, Skårup og Frøstrup mod Hanstholm, hvor vi skal spise frokost på Hotel Hanstholm, der ligger med udsigt over havnen og Vesterhavet. Efter frokosten følger vi vejen langs Vesterhavet gennem Klitmøller mod Nørre Vorupør, hvor fiskeriet stadig foregår direkte fra kysten uden havn. Denne del af Thy er en del af Nationalpark Thy der strækker sig fra Hanstholm til Agger Tang. Området er formet af århundreders sandflugt og rummer i dag kysten, klitter, klitheder, søer og klitplantager. Herfra går hjemturen gennem Thisted og over Vildsundbroen tilbage til Mors. Middag om aftenen på hotellet.

3. dag: Spøttrup og hjemrejse
Efter morgenmaden går turen tilbage til Salling via Sallingsundbroen. Om formiddagen bliver der mulighed for at besøge borganlægget ved Spøttrup. Her er virkelig tale om en borg med vindebro og voldgrave. Man føler sig ført tilbage til Middelalderen. Foruden borgen er der et dejligt park- og haveanlæg. Sidst på formiddagen kører vi gennem Skive til Dalsgårds Antik ved Dommerby. Her er det muligt at spise frokost (for egen regning). Herfra går det hjemad.